fredag, juni 01, 2012

Tannen och Betsafe

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade gällande hur det går för vår herr Tannen och hans spelande på nätet. Jag får säga att det emellan åt går bra, medan vid andra tidpunkter går det helt fel. Jag antar att det är precis så spel går till. :)
Vi har nu börjat testa Betsafe där man bland annat kan spela på poker, sportsbetting och kasinospel. Det vi fastande för var framföra allt sportsbetting, alltså vadslagning. Det är något som vi inte sett så mycket av tidigare, så det var riktigt kul att lära sig något nytt. Just när vi höll på var det dock bara fotboll och tennis som man kunde vadslå om så det blev lite osäkert för vår del då vi inte tittar på mycket av just detta.
Det vi saknade de svenska spel som vi i alla fall hör något om, men det kanske finns vid andra tillfällen. Så mer svenskt skulle jag önska mig av Betsafe.
Något vi gillade riktigt skarpt var Fast Poker där man först fick lite gratis marker att spela för, samt att det blev riktig action när man kunde byta mellan motspelarna.

Så sammanfattat av hur det ser ut just nu kan man säga att vi inte vunnit något, men vi har hittat nya roliga sajter att spela på. Ja, eller rättare sagt, Tannen får spela, vi andra ser på.

Inga kommentarer: